Köpvillkor

Inledning
Hos oss handlar du tryggt och säkert med fulla garantier på alla produkter. 

Vi erbjuder både 30 dagars faktura samt postförskott. Dvs. att man betalar först när varorna hämtas ut hos ombud.

Leveranser utanför EU är ej möjligt för tillfället.
Fraktvillkor
Vi använder oss av Enhetsfrakt om 150:- ex. Moms för våra produkter. 

särskilda fraktvillkor kan förekomma.
Köpvillkor
Priser och betalning
Varje vara anges med pris exklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

I Vissa fall går det köpa produkter som inte har priser, men det aktuella priset kommer att läggas till på fakturan.

Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om: Produkten är en beställningsvara, Specialtillverkad produkt med eller utan personlig prägel. eller om Förpackningen är bruten i ett osäljbart skick.

När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service
Vi lämnar alltid fulla garantier på våra produkter. Garantivillkor & garantitid kan variera på olika produkter i webshoppen. därför ber vi er kontakta oss innan beställning om ni vill veta garantivillkor eller garantitid på just eran produkt.

Privat Policy
"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person / Företagsuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

För nya kunder utfärdas även en kreditupplysning.

Leveranser
Leveranstiden är oftas 1-3 dagar. Vissa produkter 5-10 arbetsdagar. Skulle leveranstiden avvika från ordinarie av någon anledning så skall Fleet Tec meddela er som kund om detta. gör detta ej inom 5 arbetsdagar efter ordertillfälle har kunden full annulerinsrätt av ordern.

privatpersoner & enskilda firmor skickas till ombud om inget annat övertalats.

Ej uthämtade paket
Vid postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar hos Schenkerombud under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:- + moms

Returer
Kontakta alltid Fleet Tec AB innan ni skickar något paket till oss. Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas till vår adress som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi ej den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig. 

Återbetalningsskyldighet 

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Vid utebliven betalning
Vid utebliven betalning skickar Fleet Tec en påminnelse med påminnelseavgift. Betalas inte fakturan omgående skickas ärendet vidare till kronofogden.

Observera att alla produkter tillhör Fleet Tec tills dess att full likvid erlagts.
Reservationer
Vi reserverar oss för felskrivningar på hemsidan, så som felaktiga uppgifter gällande produkt eller pris. I detta fallet meddelas alltid kunden.

vi reserverar oss även för att lagersaldot kan vara felaktigt. Vid slutförsäljning meddelar vi er som kund Och eventuell utförd betalning återbetalas omgående om vi inte kan erbjuda en likvärdig produkt som du som kund godkänner. Vi meddelar alltid dig som kund inom 48 timmar efter beställning om något skulle saknas i lager.

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.