Baldwin filtersFilter för det tunga gardet. Baldwin innehar idag en topposition bland tillverkare av tunga märkesfilter och kallas allmänt "The Heavy Duty People". Du kan hitta Baldwin filter på alla typer av tunga fordon och maskiner. Ofta i eget namn, men också som original från olika motor/maskintillverkare. Tillverkningen sker i USA. För att kunna erhålla högsta kvalitet på varje filter tillverkar man alla komponenter själva. Ingen slutmontering av olika prefabricerade komponenter. Detta innebär full kontroll och kvalitetssäkring på varje komponent i filtret.

Hifi filterEtt företag med en enorm produktbredd med över 25.000 artiklar i lager.

dahl.jpgEtt varumärke inom Baldwinkoncernen som är nischade inom separering av vatten i bränslen. Här hittar du filter med flöden från 75 liter/tim upp till 15.000 liter/tim. Alla filter finns med marina godkännanden.

Filtrec Technical FiltrationFiltrec erbjuder kvalitetsfilter inom hydraulik till industri, entreprenad, jordbruk, marint m.m. Företaget är en stor OEM-tillverkare inom ovannämnda segment.

Parker Racor

En filterillverkare med produkter med en spännvidd från minsta maskin till tåg och flyg. Hög kvalitet är synonymt med företaget. Liksom Filtrec är även Parker/Racor stora OEMtillverkare.

Racor. Ett varumärke som ingår i Parker tillverkar bl a bränslefilter vanligast inom marint. Ett företag med snart 100 år i branschen.

KleanAire

Klean Aire Logo KleanAire tillverkar Cyklonrenare & Oljebadsrenare i alla dess former, Vilka är erkända för sin Kvalitét.

Fleet Tec AB innehar agenturen för dessa förrenare i Sverige, Norge, Danmark & Finland.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.